Slider 1 - Ijsboerderij De Schoonheuvel - Hedel

IJssalon

Op ons bedrijf maken wij roomijs van onze eigen koeienmelk. Sorbetijs wordt bereidt met vers fruit. Dit ijs is bijzonder geschikt voor mensen met koemelkallergie of voor mensen met een glutenvrij dieet.
Daarnaast hebben we speciaal ijs voor mensen met Diabetici. Wij maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingredi├źnten. Dat wij het ijs volledig volgens de HACCP richtlijnen bereiden is natuurlijk vanzelfsprekend.

In onze ijssalon heeft U de keuze uit wel 20 verschillende smaken. De smaken in Uw ijscoupe mag U dan ook zelf bepalen. Voor de kinderen hebben we leuke dierenbekers waar ijs in kan.

Maar kom ook gerust eens genieten van een heerlijke cappuccino op ons terras, opgeschuimd met echte koeienmelk. Daarbij kunt U genieten van de rust, ruimte en de ongerepte natuur.

Tijdens openingstijden hebben we vele soorten ijs in liters of halve liters op voorraad staan, om thuis nog eens te kunnen gaan genieten.

Op bestelling maken wij ijstaarten en ijsgebakjes. Voor bijzondere dagen zoals Kerstmis, Pasen of gewoon voor een zomerse verjaardag.

Naast ijs verkopen wij ook diverse streekproducten.